Rodi

Nieuw bij The Body Shop in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Gedoucht? Ja. Haast? Ja, dat ook. Gehydrateerd? Geen tijd! Al helemaal omdat die spijkerbroek aan moet en er nog slechts tien minuten tijd over is!


Degenen bij wie zo'n ochtend bekend voorkomt, behoren tot de 35% van de vrouwen die geen hydraterende producten gebruiken omdat dat te veel tijd kost*. Het leven is te kort om te wachten, de textuur van de nieuwe Body Yogurts trekt binnen vijftien seconden in!

De nieuwe generatie hydratatie

25 jaar geleden zorgde The Body Shop voor een revolutie op het gebied van hydratatie met de allereerste Body Butter. Nu breekt het merk opnieuw met de gevestigde tradities, met een compleet nieuwe formule. Body care zal nooit meer hetzelfde zijn!
Waarom deze Body Yogurts zo origineel zijn? De verfrissende geltextuur trekt direct in de vochtige huid en zorgt 48 uur lang voor lichte hydratatie. vijftien seconden na het douchen kan in de jeans (of pyjama) worden gesprongen. Deze Body Yogurts zijn perfect voor een ochtend- of avondritueel. Voor milde zomerdagen waarop een plakkerig effect vermeden dient te worden, of mistige winterdagen waarop maar aan één ding gedacht wordt: warme kleding. De bonus: de huid straalt het hele jaar door. Wedden dat na het gebruiken van de Body Yogurts binnen vijftien seconden de jeans aangetrokken kan worden?
Zes heerlijke geuren

Oh, en is al gezegd dat de nieuwe lichaamsverzorging 100% veganistisch is? De onweerstaanbare Body Yogurts zijn er in de vaste edities met Strawberry, Mango, Almond Milk, Moringa, British Rose en Banana (Limited Edition).
The Body Shop, Middenwaard 76B in Heerhugowaard.

Artikel geplaatst op dinsdag 01 mei 2018 - 10:07