Rodi

Fit voor de zomer of fit voor altijd?

HEERHUGOWAARD - Bewegen is de oplossing voor een hoop (lichamelijke) problemen. Wie gezond is kan overal sporten. Voor degenen die klachten hebben is het een ander verhaal en niemand zit te wachten op nog meer pijn. Hoe mooi is het, dat die vrouwen ook bij hart for her veilig kunnen sporten? Vaak is het voor hen een enorme eyeopener en dat is mooi om te zien.


Vrouwen met reuma, fybromyalgie, slijtage, artrose, botontkalking en hart- en vaatziekten kunnen meestal pijnvrij bij hart for her sporten. De voordelen van bewegen wegen écht op tegen de nadelen van niets doen. Er wordt endorfine aangemaakt, en dat wordt niet voor niets het gelukshormoon genoemd. Sporten bij hart for her Heerhugowaard, daar word iedereen vrolijk van... en nog fit ook! hart for her biedt een training van 30 minuten in een afwisselend en aanpasbaar circuit waardoor men zich weer fit(ter) voelt, sterker wordt en meer in balans.

Proefles

Ook benieuwd wat hart for her Heerhugowaard kan betekenen? Vraag een proefles aan via www.hartforher.nl. Bellen of mailen mag natuurlijk ook, 0634409356 of tamara@hartforher.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 01 mei 2018 - 10:56