Rodi

'De liefste moeder van Heerhugowaard gezocht'
Verras haar met een VIP dag

Verras moeder met een VIP dag. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Moederdag staat zondag 13 mei op de agenda. Winkelcentrum Middenwaard komt speciaal voor deze bijzondere dag met een wel hele unieke actie. Kinderen en partners kunnen hun moeder uit de omgeving Heerhugowaard nomineren voor een compleet verzorgde VIP dag.


“Om consumenten aan ons te binden is het belangrijk om hen steeds opnieuw te verrassen”, aldus een woordvoerder van het winkelcentrum. Vanaf heden kunnen kinderen en partners hun moeder via de website van het winkelcentrum nomineren voor een compleet verzorgde, over de top, VIP dag.
De winnende moeder en introducé worden thuis opgehaald met een limousine en naar het winkelcentrum gereden. Samen wordt er genoten van gratis shoptegoed en een overheerlijk diner in Middenwaard. Na het diner stappen de prijswinnaars in de limousine en worden ze naar het Koninklijk Theater Carré gereden waar ze genieten van de première van TING!, een voorstelling van het Scapino Ballet. Na afloop volgt natuurlijk weer een rit in de limousine naar huis.
Om kans te maken op deze VIP dag nomineren kinderen en partners hun moeder via de website van Middenwaard en geven zij online aan waarom hun moeder het verdient om compleet in de watten gelegd te worden. Maandag 14 mei wordt de winnaar op de Facebook-pagina van het winkelcentrum bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op woensdag 02 mei 2018 - 14:44