Rodi

Parlan opent winkel Voor Elkaar

HEERHUGOWAARD - Parlan Jeugdhulp opent donderdag 17 mei om 10.30 uur Voor Elkaar in winkelcentrum Middenwaard. Voor Elkaar is een grote etalage voor de producten en activiteiten van Voor-Werk. De jongeren van dit jongerenloopbaancentrum van Parlan Jeugdhulp staan in de winkel en verkopen de producten die zij zelf gemaakt hebben. Voor Elkaar is een kleine maar fijne ruimte waar koffie en thee en fris wordt geschonken en waar men overleg kan hebben met collega's tijdens een kleine lunch (tosti's!). Ook producten van collega-instellingen worden verkocht.
Voor Elkaar geeft jongeren kansen. Een stageplek bij Voor Elkaar ondersteunt jongeren op hun weg naar succesvolle deelname aan de samenleving. Jongeren van 16 tot 23 jaar leren in een winkelomgeving de basisvaardigheden voor een baan. De stimulerende werkplek helpt hen bij een volgende stap naar betaald werk. Of misschien wel terug naar school. Alle meubels in de winkel zijn te koop en worden op bestelling gemaakt. De jongeren maken ook een deel van de patisserie.
Belangstellenden zijn donderdagochtend 17 mei vanaf 10.30 uur van harte welkom bij de feestelijke opening van Voor Elkaar aan Middenwaard 121 (schuin tegenover het gemeentehuis). Maak kennis met de jongeren en hun talenten.

Powered by Voor-Werk

Voor Elkaar is een onderdeel van jongerenloopbaancentrum Voor-Werk. Voor-Werk begeleidt jongeren die het op school niet redden, lang thuis zitten en hulp nodig hebben bij het vinden van werk. Bij Voor-Werk kunnen deze jongeren zonder risico fouten maken en werken aan basisvaardigheden. En leren vasthouden aan de ingeslagen weg naar hun toekomst. Of dat nu een baan of terugkeer naar school is.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 - 11:42