Rodi

Tesselaar Makelaardij bestaat twee jaar en trakteert

Makelaar Jim Tesselaar deelt cadeautjes uit. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Makelaar Jim Tesselaar geeft cadeaus weg met een totale waarde van vele duizenden euro’s. Twee jaar geleden opende de geboren en getogen Waarder Jim Tesselaar zijn eigen makelaarskantoor aan de Bickerstraat 47 in Heerhugowaard. Het tweede jaar staat in de boeken en er kan wederom worden teruggekeken op een succesvol jaar met vele tevreden klanten voor Jim en zijn team.
In 2017 werd Jim voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Makelaar van Heerhugowaard', met het prachtige rapportcijfer 9,4! Om dit te vieren komt Tesselaar Makelaardij met een spectaculaire actie in de maanden mei en juni. Iedereen die speelt met de gedachte te gaan verhuizen, kan in mei of juni een afspraak maken voor een gratis waardebepaling. Jim komt langs om de waarde van de woning te bepalen en trakteert gelijk al op een heerlijke taart. Wie in de maand mei of juni besluit zijn woning in 2018 door Tesselaar Makelaardij te laten verkopen óf zijn droomwoning aan te kopen mag draaien aan het Rad van Fortuin, met gegarandeerd een mooie prijs. Denk hierbij aan één dag gratis een verhuiswagen, korting op de courtage, een klusbon, een taxatie of handige cadeaubonnen.
Misschien ook leuk om te weten: bij Tesselaar Makelaardij betaalt men géén opstartkosten en géén intrekkingskosten en wordt alles achteraf via de notaris verrekend. Bel voor het maken van een gratis waardebepaling naar 072-3033000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl. Meer weten? Kijk op www.tesselaarmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 - 14:41