Rodi

Verantwoord afvallen met My-LifeSlim
Feestelijke opening Waardse afslankpraktijk Kim Meijer

(foto Vincent de Vries/ Rodi Media)

HEERHUGOWAARD - Wie droomt er nu niet van een slanker, fitter figuur? Maar afkomen van die overtollige kilo’s is voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Want we willen óók blijven genieten. My-LifeSlim-coach Kim Meijer helpt mannen en vrouwen zich een gezondere levensstijl aan te meten, zonder dat ze daarbij hoeven af te zien. ,,Met My-LifeSlim eet je elke dag lekkere gerechten, gemaakt met producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen”, vertelt ze. ,,De truc is je te houden aan zes maaltijden per dag, suikervrij en vetarm. Je behoudt je energielevel, kunt gewoon blijven genieten maar je verliest wel één à twee kilo in de week!"
Kim is zelf het levende bewijs dat de My-LifeSlim-methode werkt, en weet dus als geen ander waar ze het over heeft. ,,Oosterse omelet in een wrap met groente, barbecue-biefstuksalade, limoencouscous met spinazie en kip. Klinkt lekker hè? Het zouden zomaar drie gerechten kunnen zijn uit een weekmenu van My-LifeSlim. In plaats van flink afzien met dure shakes en repen, draait het om het aanmeten van een nieuwe levensstijl. Eentje waarbij je simpelweg geen suiker en vetarm eet en genoeg gerechten kent die gemakkelijk binnen elk gezin toepast, omdat de producten die gebruikt worden gewoon bij elke supermarkt verkrijgbaar zijn."

Verminderd hongergevoel

Wie zich aanmeldt voor afvallen onder begeleiding van een My-LifeSlim-coach, wordt eerst zorgvuldig in kaart gebracht: niet alleen het gewicht, de leeftijd en de lengte, maar ook vetpercentage, spiermassa, algehele conditie en het beweegpatroon. Zo krijgt iedereen een schema op maat om zich aan vast te houden. Kim: ,,Ik leer mensen waar ze op moeten letten als ze boodschappen doen: de ene cracker bevat bijvoorbeeld wel suiker en de andere niet. Als aanvulling krijgen cliënten natuurlijke voedingssupplementen, puur ter ondersteuning van bijvoorbeeld de vetverbranding en een verminderd hongergevoel."
Valkuilen

Uit eigen ervaring weet Kim hoe moeilijk om, als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, niet weer terug te vallen in je oude valkuilen. ,,Om je te helpen bij het op gewicht blijven, vindt er nacontrole plaats. Daarbij geef ik nog extra advies; hoe pas je je aan als je naar een feestje gaat of vakantie hebt en de verleidingen dichterbij komen. Als de knop eenmaal om is en je hebt je levensstijl kunnen aanpassen, zal je zien hoe makkelijk het is om suikervrij en vetarm te eten.”
Kennismaken met My-LifeSlim? Kim Meijer opent haar praktijk aan het Stationsplein 99 (Unit 144, ingang Zakenstation D) vrijdagavond 25 mei op feestelijke wijze met een informatieve open inloop om 19.00 en 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.mylifeslim.nl.

Artikel geplaatst op zondag 20 mei 2018 - 12:02