Rodi

Autorijschool Bert & Coby gaat verder en vooruit

Coby en Sylvia met hun bolides van Honda Welman. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Na recentelijk het grote verlies door het overlijden van Bert van der Meij, directeur/eigenaar van Autorijschool Bert & Coby, zet zijn echtgenote Coby de rijschool verder voort, precies zoals haar man dat gewenst heeft.
Autorijschool Bert & Coby is al ruim 25 jaar een begrip in Heerhugowaard. Velen uit de regio hebben hun rijbewijs bij Bert in de lesauto behaald. Nu, na diens toch redelijk onverwachte overlijden, heeft Coby besloten tezamen met haar collega Sylvia de autorijschool verder voort te zetten en zo nodig uit te bouwen. In dit kader is per direct gedacht aan uitbreiding in de vorm van een nieuwe leswagen; eentje die geschikt is voor mensen die graag in een automaat willen lessen. Coby is ervan overtuigd dat ze voorlopig weer klaar is voor een vertrouwde toekomst met de twee nieuwe Honda’s.
Leren autorijden bij Autorijschool Bert & Coby gaat op een ontspannen manier en de rijschool staat bekend om zijn hoge slagingspercentage. Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel. Al jaren werkt Autorijschool Bert & Coby met lesvoertuigen van Honda Welman. Naast de Honda met automaat in de vorm van een hoogzitter, beschikt de rijschool ook over een handgeschakelde lesauto, te weten een Honda HR-V.
Toe aan rijlessen met goed onderricht? Ga naar Autorijschool Bert & Coby! Kijk voor meer informatie op www.bertencoby.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 25 mei 2018 - 11:27