Rodi

Klik & Tik in bibliotheek

HEERHUGOWAARD - Wie graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, kan meedoen aan Klik & Tik. Deze cursus van vijf bijeenkomsten start donderdag 21 juni in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard.

De bijeenkomsten vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. De cursus begint bij de basis en gaat stap voor stap verder. Zo leren deelnemers typen, e-mailen en het werken op internet. Aan de hand van filmpjes worden voorbeelden gegeven over hoe het werkt en vervolgens kunnen deelnemers zelf oefenen. Een cursus voor echte beginners dus, die gehouden wordt op donderdag 21, 28 juni, 5, 12 en 19 juli. Deelname is gratis. Er is ook een werkboek beschikbaar, maar de aanschaf daarvan is niet verplicht. De kosten voor het werkboek zijn € 10,-.
De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1a in Heerhugowaard. Alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek. Er kunnen maximaal acht mensen meedoen. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 juni 2018 - 13:16