Rodi

Salon La Lique Beauty opent deuren

Eigenaren Angelique Homeijer (l) en Sharon Staal van Salon La Lique Beauty. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - La Lique Cosmetics en Opleidingen, hét opleidingsinstituut in de beautybranche breidt flink uit. Na het toevoegen van extra lokalen en het vergroten van de groothandel twee jaar geleden, volgt nu de eigen beautysalon La Lique Beauty. De salon opent 1 juli zijn deuren.


Door het toevoegen van een salon aan de groothandel en het opleidingsinstituut is de cirkel namelijk rond. Hoogopgeleide mensen die met kwalitatief goede producten werken in een professionele omgeving en tevens ruimte voor stagiaires is een droom van de eigenaren Angelique Homeijer en Sharon Staal die nu uitkomt. In de salon zijn meerdere disciplines onder één dak aanwezig. Bezoekers kunnen terecht bij de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste, masseur, voetreflexologe of bijvoorbeeld voor een heerlijke Spa behandeling. Zin in een ontspannende behandeling of een combinatie van verschillende behandelingen, alleen of gezellig samen met een vriendin? Boek dan snel een afspraak bij een van de specialisten.
La Lique Beauty is gevestigd aan de Hectorlaan 23, 1702 CL in Heerhugowaard, 072-8435218, info@laliquebeauty.nl, www.la-lique.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 06 juni 2018 - 13:07