Rodi

Glasvezelcampagne E-Fiber op schema

HEERHUGOWAARD - Met nog een kleine maand te gaan voert E-Fiber campagne om de inwoners van de gemeente Heerhugowaard te laten kiezen voor een abonnement bij een glasvezelprovider. Op dit moment is een kwart van het benodigde aantal aanmeldingen binnen. Eric Vos van glasvezelbouwer E-Fiber: ,,We liggen op schema."
Volgens Vos is iedereen in Heerhugowaard goed geïnformeerd over de voordelen van glasvezel. ,,We weten dat de aanmeldingen pas in de laatste drie weken echt goed op gang komen. We hebben een online keuzehulp en organiseren de komende periode speciale inschrijfdagen waar onze adviseurs kunnen helpen met de inschrijving.”

Kosteloze aansluiting

Het glasvezelnetwerk wordt alléén aangelegd wanneer de inwoners van Heerhugowaard zich vóór 1 juli aanmelden bij een van de glasvezelproviders. Dat glasvezel de toekomst is staat vast, maar als er niet voldoende animo is gaat de investering vanuit E-Fiber niet door. Dan duurt het waarschijnlijk nog jaren voordat Heerhugowaard glasvezel krijgt. Wordt de 35 procent wel gehaald, dan voorziet E-Fiber alle inwoners van Heerhugowaard kosteloos van een glasvezelaansluiting.
Iedereen die meer wil weten kan terecht op de speciale website van E-Fiber: www.heerhugowaardopglasvezel.nl. Vos: ,,Heb je je al aangemeld? Help dan mee om ook je buren, vrienden en familie in de buurt te overtuigen. Dan gaan we die 35 procent zeker halen!"

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 10:51