Rodi

Nieuwe locatie, vertrouwd advies bij The Travel Club

Maureen van Berkel voor de deur van haar gloednieuwe reisbureau. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Reisbureau The Travel Club van persoonlijk reisadviseur Maureen van Berkel is vanaf nu te vinden aan de Middenweg 287 in Heerhugowaard. Een mooie locatie, waar Maureens oma vroeger woonde, waar ze in alle rust mensen kan ontvangen die op zoek zijn naar een mooie vakantiebestemming. ,,Ik zal er vaak te vinden zijn, maar bel of mail graag eerst voordat u komt. Wie de komende maanden een afspraak maakt, trakteer ik op koffie en gebak!"
Waar gaat de volgende reis naar toe? Maureen inspireert de mensen graag met de meest bijzondere, verre bestemmingen. Wat bijvoorbeeld te denken van Colombo? De hoofdstad van Sri Lanka biedt vele gezichten: van moderne wolkenkrabbers tot oude traditionele oosterse invloeden met een koloniaal tintje. Colombo is de ideale uitvalsbasis voor een rondreis door Sri Lanka.
Maureen: ,,Wie zich liever in de Caribische sferen waant, moet beslist eens kennismaken met de parel van de Caribbean: het veelzijdige Aruba, waar het altijd bruist van de festiviteiten. Ook zet ik Japan in het zonnetje, waar moderne technologie en eeuwenoude tradities hand in hand gaan. Indrukwekkende tempels, landschappen en een heerlijke keuken wachten op u in Japan. Maleisië is eveneens een van onze topbestemmingen en gemakkelijk te ontdekken. Stel zelf uw ideale rondreis samen!
Sigaren, salsa, rum en oldtimers… Dat kan maar over één bestemming gaan: Cuba! Combineer het culturele Havana met de groene Viñales en kom bij op de tropische stranden van Varadero tijdens een rondreis over dit eiland. Ook op het gebied van cruisen bieden wij een gevarieerd aanbod: ontdek de Zuid-Caribbean of Japan, terwijl u aan boord geniet van entertainment, verse gerechten en uitrust in de sauna. Wat uw volgende bestemming ook wordt, ik help u graag."
Meer weten? Maureen van Berkel is te bereiken via 06-41254898. Of kijk op www.thetravelclub.nl/reisadviseurs/noord-holland/maureen-van-berkel.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 09:06