Rodi

Ervaren patatbakker Jos viert feestje

Jos Handjes weet na 25 jaar wel hoe je een frietje moet bakken, maar ook voor versgebakken kibbeling draait hij zijn hand niet om. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Als er iemand is die weet hoe je de lekkerste patat kunt bakken, dan is het Jos Handjes wel! Donderdag 14 juni is de Heerhugowaarder precies 25 jaar in dienst bij De Snackerij & Meer, nabij het station. In die kwart eeuw heeft Jos meer dan een half miljoen frietjes gebakken. Dat hij dat niet onverdienstelijk kan, blijkt wel uit het feit dat de klanten telkens weer terugkomen voor een nieuw bakje of zakje patat!
Het jubileum van Jos valt in een bijzonder jaar; De Snackerij & Meer viert zelf ook een lustrumjaar en daarom profiteren klanten het hele jaar van flinke aanbiedingen. Benieuwd naar de actie van deze maand? Kijk op www.desnackerij.nl en www.facebook.com/desnackerij. De cafetaria annex lunchroom onderging eind 2017 een verbouwing en is onlangs officieel heropend. De Snackerij is veel meer dan een snackbar. Er worden heerlijke plates, maaltijdsalades en een keur aan belegde broodjes geserveerd. Ook aan de jongste gasten wordt gedacht. Kortom; De Snackerij & Meer is een sfeervol topadres voor het hele gezin, te vinden aan de Nijverheidsstraat 2 in Heerhugowaard.
Kijk ook eens op www.desnackerij.nl en www.facebook.com/desnackerij.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 13:53