Rodi

Tapasbar La Fiesta: voor iedereen feest

Kim Tromp van Tapasbar La Fiesta: 'Wij denken graag mee met onze gasten.' (foto Vincent de Vries/ Rodi Media)

HEERHUGOWAARD – Op zoek naar een leuke locatie voor een onvergetelijke verjaardag, een gezellige personeelsborrel, een sfeervol bedrijfsfeest, een romantisch huwelijk of een bijzonder jubileum? Tapasbar La Fiesta aan de Middenweg 201 in Heerhugowaard is dé plek voor iedereen die iets te vieren heeft. Bedrijfsmanager Kim Stoop stelt alles in het werk om haar gasten een topavond te geven. In een gezellige, ongedwongen sfeer regelt zij alle soorten feesten.
Drie jaar geleden werd het eerste feest gegeven in La Fiesta. Sinds die tijd is het hard gegaan met de tapasbar annex feestlocatie, een zusterbedrijf van tapasrestaurant La Vida. Kim is er sinds een jaar bedrijfsleider en vormt de drijvende kracht achter alle feestavonden in La Fiesta. Haar belangrijkste doelstelling daarbij is: iedereen een leuk feest bezorgen. ,,Onze grote kracht is onze flexibiliteit”, vertelt ze. ,,Elk feest wordt aangekleed naar de wensen van degene die het feest geeft. Dat geldt niet alleen voor de opstelling van de tafels, maar ook wat eten en drinken betreft. Ons aanbod varieert van een gezellige borrel met lekkere hapjes tot een uitgebreide dineravond op hoog niveau. We gaan altijd van tevoren in gesprek om precies te bespreken wat voor gelegenheid men voor ogen heeft. Wil je graag live muziek met een dj of een bandje? Dat kunnen we regelen. Onze dansvloer staat geheel tot de beschikking van de feestvierders. Daarnaast is La Fiesta ook heel geschikt voor zakelijke besprekingen en vergaderingen, inclusief lunch. In overleg is alles is bespreekbaar, wij denken graag mee met onze gasten."

Scherp geprijsd

Kim zet hoog in op service. ,,Er is voor mij geen mooier compliment denkbaar dan dat de mensen met een goed gevoel de deur uit gaan, me een hand geven en zeggen dat ze een geweldige avond hebben gehad. Daar doe ik het allemaal voor.” Duur hoeft zo’n leuke avond echt niet te zijn: een feestje geven bij La Fiesta is scherp geprijsd. La Fiesta organiseert ook openbaar toegankelijke evenementen en feestjes, zoals een High Beer met Vaderdag en het gezellige dansfeest Boogie Fever met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Ook wijnproeverijen en vega-avonden staan op de planning. Blijf op de hoogte van alle evenementen in La Fiesta via de Facebook-pagina of Instagram.
Bel 072-5728801 en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag de brochure aan via de website. Kijk op www.tapasbarlafiesta.nl, www.restaurantlavida.nl en op Facebook.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 14:14

Foto's