Rodi

Zwemles op de bso
Blosse ontzorgt in het spitsuur van uw leven

(archieffoto)

HEERHUGOWAARD - Het is altijd rennen en vliegen om de zwemlessen te regelen en bij te wonen. Daarom biedt Blosse Kinderopvang, in samenwerking met Heerhugowaard Sport en zwembad De Waardergolf, zwemles onder BSO-tijd aan. Dat scheelt ouders een hoop tijd!
Kinderen kunnen in de tijd dat ze op de bso zijn, hun zwemdiploma A en/of B halen. De zwemlessen worden gegeven in een kleine groep van maximaal vijf kinderen en er wordt gedifferentieerd les gegeven. Ruim voldoende aandacht voor elk kind!
De pedagogisch werker van Blosse haalt de kinderen uit school, ze krijgen een gezond tussendoortje en iets te drinken, dat is fijn geregeld. Vervolgens brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar het zwembad, zorgt dat ze op tijd en omgekleed zijn en blijft daar gedurende de zwemles. Na afloop brengt de pedagogisch medewerker de kinderen terug naar de BSO van de Groene Linde, waar ouders hun kind kunnen ophalen.
De zwemles wordt gegeven door een zweminstructeur van De Waardergolf. Het zwembad is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zwemlessen.
Meer informatie is te vinden op www.blosse.nl/zwembso.

Artikel geplaatst op donderdag 14 juni 2018 - 09:52