Rodi

Keurig Netjes verder als Blendz boutique

Iris (l) en Manon voor hun Blendz boutique. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HEERHUGOWAARD - Keurig Netjes was in eerste instantie een boetiek waar nieuw en gedragen kleding verkrijgbaar was, al gauw sierde een compleet nieuwe collectie de rekken met nieuwe kleding in deze gezellige boetiek aan de Stationsweg 43A. ,,De vraag naar de door ons zelf ingekochte labels werd al snel groter. In de drie jaar van ons bestaan hebben we een collectie ontwikkeld die stoer en volwassen is. De naam Keurig Netjes dekt de lading niet meer. Vandaar dat wij deze hebben veranderd in Blendz boutique", zegt Manon, samen met zus Iris van Berkum eigenaar van Blendz.
De sfeervolle en laagdrempelige winkel hebben Iris en Manon de flink op de kaart gezet. ,,Met een doelgroep vanaf dertig-plus hebben wij voor alle trendy vrouwen in welke leeftijd dan ook, voor elke portemonnee wat wils."

Ongedwongen

Ook de genoemde laagdrempeligheid beschouwen de ondernemende zusjes met verstand van styling, inkoop en persoonlijke aandacht als een pre in hun 'nieuwe' Blendz. Manon: ,,We vinden een lekkere sfeer in de winkel onwijs belangrijk. Ons grootste compliment is dat onze klanten vaak niet eens in de paskamer staan om te passen, maar gewoon in de winkel. Een teken dat ze zich op hun gemak voelen. Lekker ongedwongen en persoonlijk; dat is wie wij zijn. Kom binnen en laat je verrassen! De koffie staat klaar.."
Blendz boutique is te vinden aan de Stationsweg 43a in Heerhugowaard. Geopend dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot en met 16.00 uur. Telefoon 072-7600116.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 13:34