Rodi

Tesselaar bestaat twee jaar
Jubilerende makelaar strooit met cadeaus

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Makelaar Jim Tesselaar geeft nog de hele maand juni cadeaus weg met een totale waarde van vele duizenden euro's. De eerste gelukkigen hebben inmiddels aan het Rad van Fortuin gedraaid en zijn naar huis gegaan met een mooie prijs.
Twee jaar geleden opende de geboren en getogen Waarder Jim Tesselaar zijn eigen kantoor aan Bickerstraat 47 in Heerhugowaard, onder de naam Tesselaar Makelaardij. Het tweede jaar staat in de boeken en er kan wederom worden teruggekeken op een succesvol jaar, met vele tevreden klanten voor Jim en zijn team. Hij is in 2017 dan ook niet voor niets voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Makelaar van Heerhugowaard, met het prachtige rapportcijfer van een 9,4! Om dit te vieren startte Tesselaar Makelaardij een spectaculaire feestactie, waar klanten nog de hele maand juni van kunnen profiteren.
Iedereen die speelt met de gedachte om te gaan verhuizen, kan deze maand nog een afspraak maken voor een gratis waardebepaling. Jim komt langs om de waarde van de woning te bepalen en trakteert gelijk al op een heerlijke taart. Wie in de maand juni besluit zijn woning nog dit kalenderjaar door Tesselaar Makelaardij te laten verkopen óf zijn droomwoning aan te kopen, mag draaien aan het Rad van Fortuin. Met gegarandeerd kans op een mooie prijs. Denk hierbij aan één dag een verhuiswagen, korting op de courtage, een klusbon, een taxatie of cadeaubonnen.
Misschien ook leuk om te weten: bij Tesselaar Makelaardij betaalt men géén opstartkosten, géén intrekkingskosten en alles wordt achteraf via de notaris verrekend.
Bel 072-3033000 voor het maken van een gratis waardebepaling, of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl. Meer weten? Kijk op www.tesselaarmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 15 juni 2018 - 13:44