Rodi

Sporten bij hart for her Heerhugowaard
'Al twee jaar fun, friendship and feelgood!'

Tamara Kruijsheer begeleidt vrouwen in het trainen op hun eigen niveau. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Al twee jaar begeleidt Tamara Kruijsheer en haar team van hart for her Heerhugowaard vrouwen met trainen op hun eigen niveau. ,,Iedereen, van elke leeftijd (15 tot 85) kan dit circuit doen", aldus Tamara. ,,Je komt binnen wanneer je wilt en start met een half uur durende intervaltraining. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en honderd procent veilig voor de gewrichten. De tussenstations zijn afwisselend, uitdagend, soms zwaar maar geheel aanpasbaar aan iedereen en zorgen vaak voor een lach."
Ook Marjan (52) vindt het sporten hier 'top'! Ondanks dat ze (nog steeds) geen fan is van sporten komt ze toch met veel plezier haar circuit doen. ,,De korte oefeningen, de afwisseling, de begeleiding, de gezelligheid en de 'gewone' mensen zorgen ervoor dat ik blijft trainen. En het maakt me nog gezonder ook, daar word je toch blij van!"

Goede begeleiding

Vooral die begeleiding staat hoog in het vaandel bij hart for her. Er staat altijd iemand midden in het circuit om zo in één oogopslag alle dames te kunnen motiveren, uit te dagen, alternatieven te bieden en te helpen met de correcte houding houding.
Ook benieuwd wat hart for her Heerhugowaard voor jou kan betekenen? Vraag een proefles aan via www.hartforher.nl. Bellen of mailen mag natuurlijk ook: 06-34409356 of tamara@hartforher.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 22 juni 2018 - 10:04