Rodi

Balance4ever opent nieuw pand
Feestelijke opening in Het Zakenstation Heerhugowaard

Fonny Freek verhuist met haar onderneming Balance4ever naar Het Zakenstation. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Balance4ever groeit letterlijk uit haar jasje. Eigenaresse Fonny Freek is na zeven jaar zelfstandig ondernemerschap als consulente van Cambridge Weight Plan toe aan haar 'next level'. De groeiende onderneming opent woensdag 1 augustus haar nieuwe kantoordeuren in Het Zakenstation in Heerhugowaard.
Balance4ever is de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een mooie, volle en bloeiende praktijk. Het is een plek waar eigenaresse Fonny Freek met veel liefde samenkomt met haar cliënten. Fonny heeft duizenden cliënten mogen begeleiden en zien veranderen. Niet alleen van buiten, door het verlies van gewicht, maar ook van binnen. Haar cliënten zijn bewuster in het leven gaan staan, mentaal sterker geworden en hierdoor meer van zichzelf gaan houden. Haar cliëntenstroom neemt nog steeds toe.
,,Balance4ever is ontstaan vanuit een diep verlangen om mensen te helpen en meer van zichzelf te laten houden. Een gezond gewicht is daar onderdeel van", aldus Fonny. ,,Met deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht, het inzetten van Cambridge Weight Plan, coaching en workshops heb ik met vele cliënten een innerlijke balans bereikt. Een belangrijk onderdeel is een passende nazorg aan cliënten."

Feestelijke opening

Per 1 augustus verhuist Balance4ever naar haar nieuwe locatie in Het Zakenstation aan het Stationsplein 99 in Heerhugowaard. Op deze professionele locatie is meer ruimte voor de groeiende vraag. Ook is er nu de mogelijkheid voor het verzorgen van workshops. Bovendien bevindt de organisatie zich temidden van andere ondernemers in het verzamelgebouw in Heerhugowaard. ,,Wij maken er woensdag 1 augustus tussen 16.00 en 20.00 uur een feestelijke opening van. Alle cliënten zijn van harte welkom om dit mooie moment samen te vieren", aldus de trotse eigenaresse.

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 09:14