Rodi

Fantastisch zomerprogramma bso Blosse

De kinderen van bso Blosse gaan deze zomervakantie onder meer naar het Bakkersmuseum/ (archieffoto)

HEERHUGOWAARD - Het is Blosse weer gelukt! Er is een fantastisch zomerprogramma samengesteld voor de kinderen die in de zomervakantie op de buitenschoolse opvang spelen.
Het thema is deze zomer 'Er was eens…'. ,,Onze pedagogisch medewerkers hebben hun fantasie de vrije loop gelaten, hierbij natuurlijk altijd volop geïnspireerd door de kinderen zelf!", aldus Annette van Assem van Blosse. ,,En daar is een geweldig programma uit voortgekomen. De ene week staat de kok centraal en gaan de kinderen naar het Bakkerijmuseum, de pluktuin en is er een kookcafé. De andere week gaat het over de wereldreiziger, dus gaan de kinderen op reis met de trein, op expeditie in het park en lekker spelen op strand. Of wat dacht je van een workshop circusschool, een theaterworkshop of een bootcamp? Teveel om op te noemen en bijna jammer dat je ook nog samen met je ouders op vakantie mag. Het is té leuk allemaal. En wat ook zo leuk is bij Blosse: alle kinderen gaan mee met de uitstapjes! Want samen heb je natuurlijk het meeste plezier!
En onze eigen coördinator van de activiteiten voor de buitenschoolse opvang zorgt dat alles tot in de puntjes is georganiseerd, zodat de pedagogisch medewerkers zich helemaal kunnen richten op de kinderen."
Bekijk het complete programma op www.blosse.nl/buitenschoolseopvang.

Artikel geplaatst op donderdag 12 juli 2018 - 15:06