Rodi

De Beren opent gloednieuw restaurant in Middenwaard

Sfeervol genieten van smakelijke maaltijden; het kan bij De Beren. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Restaurant De Beren heeft zijn 37e vestiging geopend in Heerhugowaard. Gasten kunnen iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde 'all time favorites', zoals de sappige burgers, perfect gegaarde entrecote en verse vis van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs.
De eetgelegenheid is te vinden aan de Middenwaard, vlakbij het centrum van de stad en is na een grondige verbouwing in een eigentijds De Beren-jasje gestoken. Om de opening te vieren is juli omgedoopt tot ‘burgermaand’. Maak voor slechts 8,50 euro kennis met de populaire burgermenu’s van De Beren! Of geniet van al het andere lekkers op de uitgebreide menukaart. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Gasten kunnen ervoor kiezen om buiten in het zonnetje te eten of binnen plaats te nemen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen.
's Avonds kunnen ze zich tegoed doen aan de De Beren 'classics': traditionele gerechten zoals spareribs en saté of een goedgebakken entrecote of tournedos van de houtskoolgrill. Ook aan de kinderen is gedacht; zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker.
De Beren Heerhugowaard is te vinden aan de Middenwaard 129c. Kijk ook eens op www.deberen.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 19 juli 2018 - 11:38