Rodi

Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken

Het apparaat doet het werk. (aangeleverde foto)

SCHAGEN - ,,Heerlijk ontspannend." Een cliënt bij Easyslim.nu in Schagen verlaat de behandelkamer. ,,Tot de volgende keer", reageert eigenaresse Lucy Schagen Ze maakt een uitnodigend gebaar naar de dame die op haar beurt wacht. ,,Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken", aldus Lucy. ,,We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Echter, zij merken al snel dat Easyslim.nu werkt!"
,,Ons sterke punt is dat mensen geen streng dieet hoeven te volgen. Afvallen, een beter figuur krijgen is een bewuste keuze van de cliënt. Vaak wil men wel begeleid worden, de stok achter de deur hebben. Je ligt veertig minuten ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. ‘Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke behandeling. Je begint met een intake en proefbehandeling, dan voel je gelijk of het iets voor je is."

Spiertraining en strakke huid

Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook als je niet meer actief kan of wilt sporten. Voor die mensen is Easyslim.nu ook aantrekkelijk, want het zorgt voor een spiertraining die je met gewoon sporten niet kan bereiken. Ook helpt het bij cellulite; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Lucy: ,,Ik ervaar dat de cliënten na afloop meer energie hebben en zich lekkerder voelen. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van je uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen mannen en vrouwen van 18 tot 85 jaar. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk!"
Nieuwsgierig? Meld je aan voor een intake en proefbehandeling en betaal tot en met 31 augustus slechts € 39,- (normaal € 69,-)! Maak snel een afspraak via 06-31787391 of www.easyslim.nu. Gratis parkeren voor de deur.

Artikel geplaatst op donderdag 19 juli 2018 - 12:10