Rodi

Blosse gastouderopvang: kleinschalig en huiselijk

HEERHUGOWAARD - Het Blosse gastouderbureau zorgt voor kleinschalige opvang in huiselijke omgeving. Kinderen worden met alle zorg omringd in het huis van de gastouder of door een gastouder in hun eigen huis.
Gastouderopvang is een zeer flexibele vorm van opvang, omdat het vaak perfect aansluit op het dagelijks leven van het kind. ,,Samen met de gastouder bepaal jij de opvangtijden en tarieven en kun je één op één jouw opvoedwensen afstemmen", aldus Annette van Assem van Blosse. ,,Al onze gastouders zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch onderlegd zodat je je kind met een gerust hart kunt achterlaten. Blosse zoekt voor jou een gastouder die voldoet aan jouw wensen: voor vaste of wisselende dagen, doordeweeks of in het weekend, 's avonds of 's nachts."
De voordelen van gastouderopvang zijn legio: de opvang is kleinschalig, vindt plaats in huiselijke kring (in eigen huis of bij de gastouder thuis), het is flexibeler dan welke vorm van kinderopvang dan ook en vraag en aanbod zijn op elkaar afgestemd; het Blosse gastouderbureau regelt alles.
Op zoek naar een gastouder of interesse om zelf gastouder te worden? Neem dan contact op via 072-5660200 of kijk op www.blosse.nl/gastouderbureau.

Artikel geplaatst op donderdag 09 augustus 2018 - 09:50