Rodi

Nieuwbouw De Wende in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – De Draai wordt een dorpse wijk met een landelijk karakter; onderdeel daarvan is De Wende. In dit deel hebben toekomstige bewoners alle basisvoorzieningen dichtbij huis. BPD Ontwikkeling is op dit moment in verkoop met 35 nieuwbouwwoningen in fase 4.
De Wende fase 4 ligt aan een brede groenstrook, die dwars door De Draai loopt. Het gebied heeft alle basisvoorzieningen in de buurt, waarbij onder meer een basisschool, kinderopvang en sporthal op loopafstand zijn. Alkmaar ligt vlakbij en ook de duinen en het strand in Schoorl en Bergen zijn goed te bereiken.
Ten tijde van het drukken van deze special, was nog een aantal woningen beschikbaar in fase 4 van De Wende. Onder meer zijn er nog enkele twee-onder-een-kapwoningen vrij. De prijs is vanaf € 355.000,- vrij op naam en de woonoppervlaktes zijn vanaf circa 142 vierkante meter. Verder zijn de laatste vrijstaande woningen beschikbaar. Deze woningen zijn gelegen op royale kavels vanaf circa 346 tot 450 vierkante meter en staan te koop vanaf €409.000,- vrij op naam.

Zonnige tuinen

De woningen hebben zonnige tuinen, veel uitbreidingsmogelijkheden en zijn energiezuinig. De daken zijn voorzien van zonnepanelen. Verder is er vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en wordt de woning afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch. Op het eigen terrein is er ruimte voor het creëren van twee parkeerplaatsen.
De woningen worden ontwikkeld door BPD Ontwikkeling uit Amsterdam en gebouwd door T & G Bouwcombinatie uit Egmond. De verkoop verloopt via drie makelaarskantoren, te weten Kuijs Reinder Kakes Makelaars, Luca Makelaardij en VLIEG Makelaars; alle uit Heerhugowaard. Naar verwachting zal de bouw voorjaar 2019 starten en is de geplande oplevering in het voorjaar 2020.
De actuele beschikbaarheid van de woningen is te vinden op www.nieuwbouw-dewende.nl. Verdere verkoopinformatie is op te vragen bij de makelaars.

Artikel geplaatst op woensdag 05 september 2018 - 09:00