Rodi

Cambridge Weight Plan en Onwards voor innerlijke balans
Gratis intakegesprek bij Balance4Ever in september

Fonny Freek van Balance4Ever. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Innerlijke balans, oftewel 'houden van jezelf'. Balance4Ever in Heerhugowaard heeft al duizenden cliënten mogen begeleiden en met succes zien veranderen. Het Cambridge Weight Plan biedt inzicht in de huidige leef- en eetgewoontes voor het gewenste gewichtsverlies, waarna het Onwards programma door bewustwording ervoor bijdraagt om het lichaamsgewicht in evenwicht te houden. In september is het mogelijk een gratis intakegesprek in te plannen met eigenaresse Fonny Freek.
Balance4Ever biedt verschillende mogelijkheden om te werken aan innerlijke balans. Overgewicht is een van de uiterlijke vormen van disbalans. Fonny: "Wij staan voor kwaliteit, deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en goede nazorg. Wij werken met het Cambridge Weight Plan. Het plan geeft inzicht in huidige leef- en eetgewoontes zodat deze veranderd kunnen worden. Het werken met maaltijdvervangers van zeer hoog niveau zorgt ervoor dat er niet nagedacht hoeft te worden over voeding, waardoor er rust in het hoofd ontstaat. Onze cliënten maken hierdoor makkelijker de stap naar de nieuwe lifestyle."

Onwards

Om gewichtsbehoud te ondersteunen wordt het Onwards-programma ingezet. Dit programma brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en biedt emotionele, mentale en fysieke handvatten. "Onze cliënten leren hun valkuilen herkennen, erkennen en accepteren. Door bewust te worden van gedrag en gewoontes kan er gewerkt worden aan een oplossing", aldus Fonny. "Het geeft kracht, vertrouwen en inzicht, waarin de cliënt zelf weer de handen aan het stuur heeft om innerlijke balans te creëren."
Balance4Ever is gevestigd in het Zakenstation aan het Stationsplein 99, Unit 246, in Heerhugowaard. De hele maand september kunnen gratis intakegesprekken worden ingepland. Meer weten? Bel Fonny Freek via 06-18651991 of mail naar balance4ever@xs4all.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 september 2018 - 09:29