Rodi

'Aandacht voor iedereen'
Beentjes Judo-Sport breidt aantal leslocaties uit

Eveline Beentjes is al 37 jaar een vertrouwd gezicht in de judosport. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Judoka Eveline Beentjes mag zich de meest ervaren judolerares van Alkmaar en omstreken noemen. Ze is al jaren een vertrouwd gezicht in de judosport. 37 Jaar om precies te zijn, zo lang komt jong en oud bij haar over de vloer. "De tweede generatie krijg ik nu ook op les", lacht ze.


Sinds kort geeft Eveline ook judoles in de sportaccommodatie aan Rembrandstraat 44 in Heerhugowaard. "Het is de vijfde locatie", vertelt ze trots. "De zaal staat woensdagmiddag vanaf 15.00 uur in het teken van judo voor kinderen vanaf vijf jaar. We geven ook les in De Meent in Alkmaar (hoofdvestiging), Limitless Fitness in Egmond aan den Hoef, De Enterij in Limmen en De Bloemen in Castricum. Ook aan kleuters vanaf 3,5 jaar."
Eveline heeft de vijfde dan en is momenteel bezig met haar zesde. Tevens is ze lid van de dan gradencommissie en examencommissie Noord-Holland. "Ik heb ooit van mijn hobby mijn beroep gemaakt", legt ze uit. "Mijn gedrevenheid en liefde voor de sport wil ik graag overbrengen op anderen. We zijn gespecialiseerd in de opleiding voor zwarte band, 1ste dan en hoger maar ons motto is ‘aandacht voor iedereen’. Ik vind het belangrijk om niet alleen de beste of meest talentvolle judoka’s in de schijnwerper te zetten, iedereen krijgt bij ons evenveel aandacht."
In de Meent in Alkmaar starten per 1 oktober judolessen voor volwassenen. "Beginners, gevorderden, iedereen is welkom. Ook mensen die ooit aan judo hebben gedaan maar alsnog de stap van bijvoorbeeld een bruine naar een zwarte band willen zetten, kunnen bij ons aankloppen."
Meer weten? Bel Eveline, tel. 06-30697890, e-mail: info@beentjesjudosport.nl of kijk op beentjesjudosport.nl

Artikel geplaatst op zaterdag 01 september 2018 - 14:39