Rodi

'Duurzaam wonen zonder gedoe!'

Jan Dirk van 't Riet. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Van 't Riet organiseert donderdagavond 27 september het EnergieEvent 'Duurzaam wonen zonder gedoe', voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe je je woning kunt verduurzamen én hoe je op termijn daar meer dan alleen een goed gevoel aan overhoudt. Van 't Riet brengt experts bij elkaar om haar klanten te informeren over duurzaam wonen.
Directeur Jan Dirk van 't Riet: "Als makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur zien wij in de markt allerlei ontwikkelingen met betrekking tot duurzame woningen. De vraag neemt toe en daarmee de waarde; hypotheekverstrekkers beginnen daar ook op in te spelen met lagere hypotheekrentes bij een beter energielabel; we zien natuurlijk vele aanbieders met geld- en energiebesparende producten én we horen regelmatig van onze relaties dat zij overwegen hun woning te verduurzamen, maar soms nog niet voldoende op de hoogte zijn van de technische en financieringsmogelijkheden of denken dat het teveel rompslomp is. Reden genoeg dus voor ons om de verschillende partijen bij elkaar te brengen en onze relaties en andere geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om zich makkelijk te oriënteren op het verduurzamen van hun woning. Naast de maatschappelijke relevantie sluit dit ook goed aan bij onze missie: het financieel ontzorgen van onze relaties."

De Energiebespaarders

Voor de organisatie van dit evenement heeft Van 't Riet de samenwerking gezocht met De Energiebespaarders, het grootste online platform voor particuliere woningeigenaren om hun woning te verduurzamen. De Energiebespaarders biedt een totaaloplossing waarbij onafhankelijk advies en een zorgeloze installatie bij elkaar komen. Onderdeel van de dienstverlening is een huisbezoek door een energie-adviseur van De Energiebespaarders, een duidelijk bespaaradvies inclusief offertes en bij goedkeuring de coördinatie van de installatiewerkzaamheden. Hierdoor is thuis energie besparen niet langer onnodig ingewikkeld en tijdrovend.
Het evenement is donderdag 27 september tussen 19.00 en 21.00 uur op het kantoor van Van 't Riet aan de Gildestraat 1 in Heerhugowaard. De toegang is gratis; graag aanmelden via info@vanhetriet.nl. Wie zich nu aanmeldt voor 'Duurzaam wonen zonder gedoe' ontvangt vijftig procent korting op persoonlijk advies. Doe thuis alvast in één minuut de Bespaarcheck op www.energiebespaarders.nl. Bezoekers van het EnergieEvent ontvangen vijftig procent korting op het Energiepaspoort.

Artikel geplaatst op maandag 10 september 2018 - 09:10