Rodi

'De Nacht van het Levenslied'

Gerard Joling is een van de sterren van 'De Nacht van het Levenslied'. (archieffoto)

HEERHUGOWAARD - NL Events organiseert zaterdag 3 november een gloednieuw Nederlandstalig evenement: 'De Nacht van het Levenslied'. De eerste editie van het evenement wordt gehouden in de evenementenlocatie Palm Beach & Events op het Strand van Luna in Heerhugowaard.
Tijdens 'De Nacht van het Levenslied' brengen vele grote (nationale en regionale) artiesten hun Nederlandstalige muziek ten gehore. Voor het evenement zijn reeds Gerard Joling, Roy Donders, Mart Hoogkramer, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse gestrikt. Maar ook artiesten als Stef Horn, Joost de Vries en Bryan Stricker zijn deze avond aanwezig. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera's in Nederland, via www.livenlevents.nl of de Facebook-pagina 'De Nacht van het Levenslied'. Er zijn verschillende kaarten beschikbaar. Tot zondag 23 september zijn de EXTRA VROEGE VOGEL kaarten beschikbaar voor € 15,- (exclusief fee), daarna gaan de reguliere kaarten in de verkoop. Let op: er is slechts een beperkt aantal EXTRA VROEGE VOGEL kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang.
Tevens zijn er VIP-kaarten te koop, te weten VIP ZILVER (€35,-) en VIP GOUD (€45,-). Beide bieden een eigen VIP-ingang, gratis eigen garderobe en toiletten, gedurende de hele avond luxe koude en warme hapjes en de mogelijkheid van een zitplaats tijdens het evenement. VIP's hebben tevens een eigen hostess en wie wil kan gebruikmaken van de bottleservice. Voor meer informatie met betrekking tot VIP-kaarten en het bestellen hiervan, kijk op www.livenlevents.nl.
De Nacht van het Levenslied wordt georganiseerd door NL Events in samenwerking met Rodi Media, Radio NL & Palm Beach & Events.

Artikel geplaatst op donderdag 13 september 2018 - 14:11