Rodi

- Advertorial -
Stap voor stap fit met hart for her

Tamara Kruijsheer (l): 'De persoonlijke begeleiding maakt dat vrouwen zich hier prettig voelen.' (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Herken je dit? Je wilt sporten maar je hebt geen tijd en je houdt nooit iets lang vol. Sinds juni 2016 heeft Tamara Kruijsheer hart for her, dé sportschool voor vrouwen in Heerhugowaard. Ze ziet vrouwen komen en soms gaan, maar vooral blijven.
Waarom komen de vrouwen bij hart for her?
Tamara: "Dat is heel verschillend. De één komt om af te vallen, anderen voor de gezondheid of algemeen onderhoud van hun conditie en spierkracht."
Maar waarom komen ze dan juist bij hart for her?
"Vrouwen hebben heel veel taken, en dan 'moeten' ze ook nog sporten… Met een dertig minuten intervalcircuit bieden wij vrouwen een volledige work-out. Het is snel, afwisselend, leuk én effectief. Maar ook de persoonlijke begeleiding maakt dat vrouwen zich hier prettig voelen."
Wat adviseer je vrouwen om het vol te houden?
"Reële doelen stellen, stap voor stap. Als je te hard van stapel loopt dan houd je het niet vol. In slechts dertig minuten kun je bij ons alles bereiken; afvallen, conditie en spierkracht verbeteren."
Zijn spieren belangrijk voor een vrouw?
"Jazeker, het verbetert je lichaamshouding, je stofwisseling en het zorgt voor een verhoogde vetverbranding. Het helpt je dus als je wilt afvallen of je gewoon beter wilt voelen."
Heb je een speciale aanbieding?
"Ja hoor, je kunt ons circuit vijf weken vrijblijvend en onbeperkt uitproberen voor maar 49,95 euro. Maar als je voor een jaarabonnement gaat krijg je een Better Belly-sessie cadeau. Dat is vier weken, drie keer per week sporten met een infrarode warmteband om, zo kun je dat extra vetlaagje op de buik verminderen."
hart for her Heerhugowaard is te vinden aan het Brandpunt 63 in de Stad van de Zon. Meer weten? Kijk op www.hartforher.nl.

Artikel geplaatst op maandag 17 september 2018 - 10:44