Rodi

Spirituele familiebeurs in De Goorn

DE GOORN - 'De Gevende Handen' organiseert zondag 30 september een spirituele familiebeurs in Eetcafé 70 (Zaal Dolleburg) aan De Goorn 70 in De Goorn. De beurs is bedoeld voor iedereen die grip wil krijgen op zijn situatie, inzicht wil in zichzelf en wil weten hoe haalbaar bepaalde ambities zijn.
Ontmoet de ervaren deelnemers tijdens een inspirerend gesprek. Met behulp van kaartleggen (zoals Lenormand-, engelen- en tarotkaarten), het lezen van foto's of andere voorwerpen, numerologie, massage, lifecoaching, auratekenen en/of -lezen, wastekenen, helderziende waarnemingen en meer is het mogelijk antwoorden te vinden op vragen. Maak kennis met of zoek verdieping in het spirituele. Bezoekers kunnen consulten nemen, massages ondergaan en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is er van alles te koop, waaronder boeken, gezondheidsstenen, sieraden, beelden, natuurlijke oliën, edelstenen en meer. "Onze insteek is om beurzen te organiseren met een eigen karakter en in een ongedwongen sfeer", aldus de organisatie.
De beurs is interessant voor jong en oud en open van 12.00 tot 17.00 uur. Entree €5,- (kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene). Per consult/massage van ongeveer twintig minuten betaalt men maximaal €10,-.
Meer weten? Kijk op www.degevendehanden.org en de Facebookpagina van De Gevende Handen Spiritueel.

Artikel geplaatst op maandag 24 september 2018 - 10:11