Rodi

Verhuizen of toch blijven wonen?
Luca Makelaardij organiseert Roadshow

(aangeleverde afbeelding)

HEERHUGOWAARD - Dagelijks zijn de makelaars van Luca Makelaardij in contact met verkopers, kopers en woningzoekenden. Maar nu de woningmarkt krap is en de woningwaardes zijn gestegen merken zij vooral bij doorstromers (woningzoekenden met een koopwoning) dat er veel twijfels en vragen zijn ontstaan.
Het kan bijvoorbeeld wel zijn dat hun huidige woning meer waard is geworden, maar dat betekent dat een potentiële nieuwe woning ook 'duurder' is. Dus is dit financieel dan wel haalbaar? "Wij weten dat dit in de meeste gevallen haalbaar is, omdat de hypotheekrente historisch laag is, waardoor je bij een hoger hypotheekbedrag lagere maandlasten hebt", aldus Cor Luca van Luca Makelaardij. "Om duidelijkheid te geven op vraagstukken zoals deze, hebben wij de Verhuizen of Blijven Wonen Roadshow georganiseerd. Op deze avond komen verschillende gastsprekers langs - van hypotheekadviseurs, notarissen, bouwkundige tot dé trendwatcher van de NVM - om de aanwezigen te voorzien van informatie. Ook is er onder het genot van hapje en een drankje mogelijkheid om de deskundigen persoonlijk te spreken.
De Verhuizen of Blijven Wonen Roadshow is dinsdagavond 2 oktober in Heerhugowaard. De toegang is gratis en er staat een goodiebag klaar voor de bezoekers. Echter het aantal beschikbare plekken is beperkt. Belangstellenden wordt daarom aangeraden zich vooraf aan te melden via roadshow@lucamakelaardij.nl of roadshow@cliqmakelaars.nl.

Artikel geplaatst op maandag 24 september 2018 - 10:50