Rodi

- Advertorial -
Hoe laat u uw erfenis na?

(Foto: S.Overgaag)

HEERHUGOWAARD - Kent u dat, het gevoel dat u eigenlijk iets zou moeten regelen voor als u er niet meer bent? Iets met geldzaken, belastingen, een testament en hoe dat alles voor uw nabestaanden zo gunstig mogelijk uitpakt? Hier een begin mee maken kan echter best moeilijk zijn.
Om mensen op weg te helpen, houden Associatie Uitvaartverzorging en Crematorium Waerdse Landen dinsdag 9 oktober een lezing over de erfenis. Register-executeur Henriette Kramer geeft antwoord op vragen als: wie erft mijn bezittingen en schulden; hoeveel erfbelasting moet ik betalen; als ik nu een schenking doe, kan ik daarmee erfbelasting besparen; wie regelt mijn uitvaart en alle zaken die daarna afgehandeld moeten worden; wat gebeurt er als ik door ziekte niet meer zelf kan beslissen? Uiteraard is het ook mogelijk om zelf vragen te stellen.
De lezing vindt plaats in het Crematorium Waerdse Landen aan de Krusemanlaan 5 in Heerhugowaard, van 19.00 tot 21.00 uur. Wie wil kan na afloop van de lezing een rondleiding krijgen door het crematorium. De bijeenkomst is gratis. Graag wel vooraf aanmelden via 072-5204700 of info@associatieuitvaart.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 26 september 2018 - 21:37