Rodi

'Energie besparen zonder dat het jou energie kost'

(Foto: EnergieEvent)

HEERHUGOWAARD - Van 't Riet organiseerde donderdag 27 september in samenwerking met De Energiebespaarders het EnergieEvent 'Duurzaam wonen zonder gedoe', omdat zij als makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur steeds meer zien dat energie besparen wel veel mensen bezighoudt, maar dat er vaak gedacht wordt dat het een gedoe is om alle mogelijkheden te inventariseren en af te wegen. Door diverse partijen bijeen te brengen maakte Van 't Riet het mogelijk voor geïnteresseerden om zich makkelijk en vrijblijvend te oriënteren.
Een panel van experts van het SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvestiging), de Energiebespaarders, De Hypotheker en Van ’t Riet Boontjes Makelaars gaf tijdens een sessie toelichting op de verschillende mogelijkheden, voorzag de aanwezigen van tips en voorbeelden en beantwoordde vragen. Ook de overige bedrijven trokken veel belangstelling met hun producten en diensten. De Energiebespaarders, het grootste online platform voor verduurzaming, liet zien dat energie besparen geen gedoe hoeft te zijn. Met de gratis Bespaarcheck en het Energiepaspoort wordt al snel duidelijk wat de bespaarpotentie van een woning is en kunnen zij zorgen voor onafhankelijk advies en hulp bij verduurzaming.
Uit de vragen bleek dat mensen nog niet goed weten welk effect het toepassen van energiebesparende voorzieningen heeft: kort gezegd: wat kost het me en levert het op? De meest gestelde vragen worden toegelicht op www.vanhetrietmakelaars.nl/nieuws.
Van 't Riet is te vinden aan de Gildestraat 1 in Heerhugowaard. Meer weten? Bel 072-5766300 of kijk op www.vanhetriet.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 09:40