Rodi

Word fit met BenFit

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Sport- en afslankstudio Boddieplan Heerhugowaard is een kleinschalige sportschool in het hart van Heerhugowaard. "Als je bij ons binnen loopt staat niets je meer in de weg om jouw persoonlijke doel te behalen!", aldus eigenaar Frank en voedingscoach José van Boddieplan.
"Als je morgenochtend wakker wordt, hoe zie jij jezelf het liefst? Je veters strikken zonder dat je buik in de weg zit, makkelijk de trap op kunnen rennen of gewoon een kledingmaat minder. Heb jij al eens nagedacht hoe je dit gaat bereiken? Om je daarbij te helpen, hebben wij het unieke BenFit voedingsprogramma naar Heerhugowaard gehaald. Dit programma richt zich op een verandering in iemands levensstijl – en is dus géén crashdieet – te bereiken met wekelijks nieuwe menu’s op basis van jouw unieke behoeften, een wekelijks coach- en weegmoment en de mogelijkheid om onbeperkt groepslessen te volgen bij Boddieplan. Om je optimaal te ondersteunen wordt gebruikgemaakt van een handige en eenvoudige app. Wat geef jij je lijf? Schrijf de komende drie dagen eens op wat jij eet en drinkt. Stuur dit op naar info@sportstudioboddieplan.nl en krijg gratis inzicht en advies over jouw eetgewoonten!"
Meer weten? Kom dan vrijdag 12 oktober om 20.00 uur naar de speciale informatie-avond bij Boddieplan, waar uitgebreid wordt uitgelegd hoe het BenFit voedingsprogramma werkt, hoe het kan helpen in het streven naar een gezond en fit leven. Frank en José geven handige tips waar belangstellenden direct mee aan de slag kunnen. "Afvallen..? Wij zijn meer van het volhouden. Hopelijk zien wij je binnenkort!"
Sport- en afslankstudio Boddieplan is te vinden aan de G. Rietveldweg 6a in Heerhugowaard. Kijk ook eens op www.sportstudioboddieplan.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 oktober 2018 - 09:22