Rodi

Laatste kans: 'Wonen in de Duinriet'
Nog twee woningen nieuwbouwproject De Draai te koop

Artist impression. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - In de sfeervolle nieuwbouwwijk Wonen in de Duinriet zijn nog maar twee woningen beschikbaar. Het gaat om het woningtype Parkzicht: zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen. De bouw van de wijk is gestart, dus volgend jaar zijn de woningen gereed om te betrekken.


Ruimte is het sleutelwoord bij deze woningen, of het nu gaat om de riante kavels vanaf 231 vierkante meter, de diepe achtertuinen of het woonoppervlakte van de woningen zelf. De woningen hebben een breedte van 6,6 meter en een woonoppervlakte vanaf circa 173 vierkante meter. Deze woningen hebben een royale woonkamer en ruimte genoeg voor de ideale keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met modern sanitair van Villeroy en Boch. Ook de zolder biedt tal van mogelijkheden en een aparte ruimte voor wasmachine en droger die men liever uit het zicht houdt. En wat een luxe, de vloerverwarming door de hele woning; geen last van ontsierende radiatoren.

Parkeren op eigen terrein

Parkeren kan op eigen terrein. De woningen hebben een aangebouwde stenen garage aan de zijkant van het huis. De Parkzicht woningen aan het Oosterpark hebben in basis een kap op de garage, die bereikbaar is met een vlizotrap. Dat maakt deze woningen echte eyecatchers.
De woningen worden uitgevoerd in een moderne stijl met klassieke elementen, zoals fraai metselwerk en ramen met roedeverdeling. De gevelstenen in combinatie met de donkere kozijnen geven de woningen een warm, uitnodigend karakter van de sfeervolle wijk.
Voor meer informatie en de beschikbaarheid van de woningen, zie: wonenindeduinriet.nl.

Artikel geplaatst op maandag 05 november 2018 - 09:47