Rodi

- Advertorial -
Eyelove: bij iedere outfit 'n passende bril

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Je gaat op vakantie, hebt een feest of je bent jarig? Voor iedere gelegenheid of iedere outfit heeft optiekketen Eyelove een passende bril. Het unieke concept van Eyelove biedt jou daarmee de mooiste monturen, brillenglazen van hoge kwaliteit en goede service voor de scherpste prijs.


Bij Eyelove heb jij een complete bril op jouw eigen sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49 euro, een multifocale bril met leesgedeelte voor slechts 99 euro en een multi-plus bril met breder leesgedeelte voor 149 euro. Binnen twee weken kan de bril worden opgehaald en wordt deze bij u afgesteld.
Bij het Eyelove-verkooppunt Care by DIO in Heerhugowaard hebben klanten de keuze uit minimaal 175 monturen. De collectie monturen wordt regelmatig vernieuwd. Eyelove heeft voor ieder wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor iedere gelegenheid een passende bril. Bovendien kun je ook terecht voor een gratis oogmeting, waarmee wordt vastgesteld welke sterkte glazen je nodig hebt.
Kom naar Care by DIO en laat je overtuigen van de kwaliteit en keuze van de monturen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Compleet bij Eyelove Brillen is inclusief: montuur naar keuze, glazen op iedere sterkte met kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00, gratis oogmeting, niet goed is geld terug-garantie en een luxe brillenkoker!
Care by DIO is te vinden aan Middenwaard 7 in Heerhugowaard. Kijk ook eens op www.eyelovebrillen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 11 november 2018 - 21:15