Rodi

- Advertorial -
hart for her maakt wereld miljoen vrouwen sterker

Bij hart for her doet iedereen lekker haar ding. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Veel vrouwen zijn uit balans, fysiek maar ook mentaal. Regelmatig bewegen helpt bij het terugvinden van je balans. Lekker in je vel, daar gaat het om bij hart for her. Sporten in een prettige en veilige omgeving, omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben: ‘Gewoon jezelf zijn!’.

“Hoe vaak zit jij een half uur of langer voor de buis te zappen of zit je op Facebook te kijken? Met als gevolg dat je moe en futloos wordt”, vraagt Tamara Kruijsheer van hart for her Heerhugowaard zich af. “Start met bewegen! Sport is de oplossing voor een hoop problemen. Dit wondermiddel helpt zeker ook tegen de winterdepressie. Je maakt endorfine aan en dat wordt niet voor niets het gelukshormoon genoemd. Doe dit in ons veilige intervalcircuit en ontdek de voordelen: je voelt je beter, hebt meer energie en slaapt en functioneert beter.”

Fijne sfeer
Ook Judith (44) is enthousiast over het sporten bij hart for her. “Ik ben bij hart for her terecht gekomen doordat ik vanwege mijn astma het advies kreeg te gaan sporten om mijn conditie te verbeteren. De drempel was voor mij heel hoog, maar na de proefles was het gevoel vrij snel goed. Iedereen doet lekker haar ding, de sfeer is fijn en de begeleiding supergoed. Het is een manier van sporten die bij mij past: de dertig minuten vliegen voorbij. Na zes maanden was mijn longfunctie verbetert met drie procent.”
Ga naar www.hartforher.nl en schrijf je in voor een gratis proefles. Bellen of mailen mag natuurlijk ook: 06-34409356 of tamara@hartforher.nl. hart for her is te vinden aan het Brandpunt 63 (naast de Vomar).

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 09:40