Rodi

Jumbo opent nieuwe winkel aan Middenweg

Ondernemer Monique Ravenstijn en haar team tijdens de '7 Zekerheden-training' van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De gloednieuwe Jumbo-winkel aan de Middenweg 245 in Heerhugowaard opent woensdag 5 december haar deuren. Klanten hebben straks keuze uit een gevarieerd assortiment, waaronder vers bereide pizza's. Ook kunnen zij voortaan terecht op een visafdeling met verschillende soorten diepgevroren vis, zoals gamba’s en wilde zalm. Jumbo nodigt de inwoners van Heerhugowaard en omgeving van harte uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur.


Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 300 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 9 december). "De nieuwe winkel wordt prachtig. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo-formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. De winkel telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte", vertelt ondernemer Monique Ravenstijn.

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid, zoals verse pizza’s die klanten thuis af kunnen bakken. Bovendien kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen zij op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook beschikt de winkel over zelfscanners, waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij bij een caissière in een handomdraai afrekenen.
Duurzaam ondernemen

Monique Ravenstijn onderneemt op een duurzame manier. De winkel in Heerhugowaard heeft onder meer een composteerapparaat waar organisch afval, zoals sinaasappelschillen, bloemen, brood, maar ook vlees en vis worden verwerkt. De compost gaat naar klanten en lokale telers. Daarnaast beschikt de winkel straks over een milieustraat waar klanten naast batterijen kleine elektronische apparaten, lampen, frituurvet, papier en plastic kwijt kunnen.
Kijk ook eens op www.jumbo.com.

Artikel geplaatst op donderdag 22 november 2018 - 09:39