Rodi

Bloembollenverkoop voor Het Vergeten Kind

Het team van Verver Export doneert de opbrengst van 'Colourful Saturday' aan stichting Het Vergeten Kind. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Verver Export in Heerhugowaard was zaterdag 24 november 'the place to be' voor bloembollenliefhebbers uit het hele land. Restpartijen bloembollen werden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Al om 07.30 uur stonden bezoekers in groten getale voor de deur te trappelen. Nog nooit is het zo druk geweest tijdens de jaarlijkse Bloembollen Outletstore.


Om 08.00 uur werd de Outletstore officieel geopend met het doorknippen van een lint. Het was gelijk rennen naar de schappen. Geen Black Friday maar Colourful Saturday bij Verver Export! Een ander kleurrijk aspect is dat Verver Export elk jaar een deel van haar opbrengst aan het goede doel doneert. Dit jaar is dat Het Vergeten Kind. Deze organisatie strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Nadat de kas was opgemaakt, heeft Verver Export de donatie voor dit jaar bekendgemaakt: maar liefst €1.500,-.
De sfeer was gezellig en opgewekt, men gaat het voorjaar lachend tegemoet. Het team van Verver Export dankt de enthousiaste bezoekers voor hun aanwezigheid, ook namens Het Vergeten Kind, en wenst hen veel succes met het planten van de 'buit'. Op naar een bloeiend en kleurrijk voorjaar!

Artikel geplaatst op dinsdag 27 november 2018 - 11:20