Rodi

Dresspoint biedt stijlvolle damesmode

Dresspoint is sfeervol ingericht, mooi eigentijds en met een warme uitstraling. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Dresspoint biedt haar klanten zoals bekend damesmode met stijl. Om dit te kunnen laten zien worden zondag 16 en zondag 23 december twee kerst-koopzondagen georganiseerd met leuke aanbiedingen die op deze koopzondagen gelden.


Ga langs en word verrast. Klanten worden verwelkomd met een gezellig hapje en drankje en kunnen tevens hun voordeel doen tijdens de uitverkoop die inmiddels is begonnen. Dresspoint is een begrip in de regio. De winkel is sfeervol ingericht, mooi eigentijds en met een warme uitstraling. Dresspoint richt zich op de trendy en modebewuste vrouw die het belangrijk vindt om er voor elke gelegenheid goed uit te zien maar dan wel op haar eigen persoonlijke wijze. De kracht van deze winkel zit in een goed en eerlijk advies.

Trendy accessoires

Dresspoint verkoopt een mooie, maar betaalbare collectie kleding met een perfecte pasvorm. Ook kan de modebewuste vrouw bij hen terecht voor trendy accessoires zoals schoenen en laarzen van het merk Via Vai en Tamaris. Ook zijn er riemen, tassen en sjaals. Een zeer compleet aanbod met veel bekende merken, verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met 46.
De klant kan bij Dresspoint terecht voor een sportieve of een feestelijke outfit; er is keuze genoeg! Omdat er steeds nieuwe collecties binnenkomen is het leuk om regelmatig even binnen te lopen. De medewerkers van Dresspoint vinden het heel gezellig, dus de koffie staat altijd klaar. Nieuwsgierig geworden? Ga gewoon even lekker kijken.
Dresspoint is zes dagen per week geopend: maandag van 11.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot en met 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot en met 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot en met 17.00 uur.
Zie ook www.dresspoint.nl of bezoek de Dresspoint Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 december 2018 - 16:31