Rodi

Feestweek bij Keukensale.com
50 procent korting op gehele keuken!

Remco en Joost pakken tijdens de feestweek flink uit. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HEERHUGOWAARD – Op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan komende week naar Keukensale.com aan de JJP Oudweg 17 in Heerhugowaard. Wie van donderdag tot en met zondag 16 december een bezoekje brengt, krijgt maar liefst 50% korting op een gehele keuken! Dit in verband met het driejarig bestaan van de keuken- en apparatuuroutlet.
Bij Keukensale.com vind je de mooiste keukens van Duitse én Nederlandse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Wat maakt Keukensale.com tot zo’n groot succes? Volgens Joost en Remco van de vestiging in Heerhugowaard ligt dat niet alleen aan de vlijmscherpe prijs-kwaliteitverhouding. "Wij werken helder en transparant; bij ons krijg je meteen de juiste prijs voorgeschoteld. Daarnaast voorzien wij onze klanten van deskundig advies en stellen we in overleg hun droomkeuken samen. Een goed persoonlijk contact staat daarbij voorop. We werken met vakkundige eigen monteurs zodat we zeer snel kunnen schakelen. We komen altijd zelf bij de klant thuis om de situatie te bekijken en de ruimte van de keuken zelf in te meten. Zo houden we alles in eigen hand en veel klanten ervaren dat als zeer prettig."

Feestweek
Komende week loont het zeer de moeite om naar Keukensale.com te te komen omdat een compleet nieuwe keuken voor maar liefst 50% korting de deur uitgaat. En dat niet alleen: deze wordt ook nog eens gratis thuis gemonteerd. "We hebben deze dagen een lekker hapje en drankje klaarstaan, er is een gratis verjaardagscadeau naar keuze en bovendien krijgen de eerste 20 klanten die een keuken aanschaffen een televisie cadeau! We pakken flink uit en daarom zijn we zondag de 16e ook geopend."
Profiteer mee van deze messcherpe aanbiedingen! Kijk voor meer informatie op www.keukensale.com en in de advertentie elders in deze krant.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 december 2018 - 12:02