Rodi

Mooiste tijd van het jaar in 't Verswaard

De ondernemers van 't Verswaard geven graag advies voor een smaakvol en onvergetelijk kerstdiner. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – Als er een plek is in Heerhugowaard waar je kunt slagen voor vers, dan is dat in 't Verswaard. Al 27 jaar vindt men hier vijf versspecialisten onder één dak. Er is wel het een en ander veranderd in de loop van jaren. Marco en Brigitte van Veen zijn nu de 'oudstgedienden' in het centrum met hun visspecialiteiten, hierna volgen bakkerij Koning, Stephan Deen met Van Streek kaas & delicatessen, Nick Hoebe van Weet wat je eet en sinds 1 oktober heeft John Kater de keurslagerij overgenomen.


De vijf frisse ondernemers hebben er zin in en dat is te merken. Iedere ondernemer heeft zijn specialisme en neemt geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit voor de klanten. Weet wat je eet biedt kant-en-klaar maaltijden, diverse salades en natuurlijk groenten en fruit. Marco en Brigitte visspecialiteiten heeft een hoogwaardig assortiment vis en sinds kort ook kant-en-klaar gerechten. Bakkerij Koning heeft ambachtelijk gebak, koek en het lekkerste brood. Bij Van Streek kaas & delicatessen treft men een ruim assortiment binnenlandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, mooie wijnen en port, kortom alles voor een mooie borrelplank. De keurslager biedt de hoogste kwaliteit aan vlees en vleeswaren, kant-en-klaar gerechten en heerlijke salades. Voor gemak moet men bij Verwaard zijn.
"Klantvriendelijk, sociaal en service-gericht, dat is hoe we graag werken", aldus de ondernemers. "We krijgen vaak positieve reacties van onze klanten. We weten ze te verrassen en het juiste advies te geven. Zeker nu met de feestdagen zoeken we naar het juiste assortiment om het ontbijt, de lunch, borrel of het diner goed in te vullen."
Wie alle benodigdheden voor het kerstdiner op tijd in huis wil hebben, wordt aangeraden het bestelformulier in de winkel op te halen en deze uiterlijk zaterdag 22 december in te leveren. De winkeliers zorgen er dan voor dat de bestelling klaarstaat. 't Verswaard is zondag 23 december van 12.00 tot 16.00 uur extra geopend; maandag 24 december kan men terecht van 08.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op donderdag 13 december 2018 - 16:49