Rodi

'Ik ben blij met deze mooie uitdaging'
Steffie nieuwe gezicht in de horeca van Tennispark Oostertocht

Steffie (op de foto midden achter): 'We doen het samen, daarom ben ik zo blij met mijn team', met vlnr. Jaimy, Sandy, Sophie en Milou. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

HEERHUGOWAARD - Na een vers gezet kopje koffie maakt de kersverse uitbater van de horeca bij Tennisvereniging Heerhugowaard maar wat graag even tijd voor een praatje. Sinds een klein half jaar is Steffie Madarasová (40) het nieuwe gezicht op tennispark Oostertocht, waar ze als eigen baas een nieuwe uitdaging is aangegaan.

Met een open en blije uitstraling schuift de blonde - van oorsprong Tsjechische - Steffie aan met de vraag: 'Wil je er een lekker stukje huisgemaakte appeltaart bij?'. Met het enthousiasme van een echt horecadier steekt Steffie van wal. "De liefde bracht me naar Alkmaar, waar ik altijd in de horeca werkzaam ben geweest. Zo heb ik veertien jaar lang met veel plezier in het grand-café en op wedstrijddagen in de bestuurskamer van AZ gewerkt. Ik was al een tijdje op zoek naar iets voor mezelf en toen Tennispark Oostertocht op m'n pad kwam dacht ik meteen: 'Hier kan ik wat leuks van maken'." En dat heeft ze gedaan, want na een flinke opknapbeurt met warme tinten op de muren en nieuwe verlichting is een sfeervolle ambiance ontstaan waar de leden na een potje tennis gezellig kunnen vertoeven. Compleet met een kinder- en loungehoek. "Ik wil graag dat iedereen zich hier thuis voelt, dus heb echt gekozen voor een huiskamersfeer", meldt Steffie die zeven dagen per week van 08.30 uur tot 's avonds laat paraat is. "Ja, het is wel aanpakken geblazen. Maar ik heb de beschikking over een geweldig team dat bestaat uit Sandy, Milou, Sophie en Jaimy. Ze denken echt met me mee. Laatst had Jaimy zomaar spontaan koekjes gebakken. Hoe leuk is dat?", glundert Steffie die, omdat ze zo van koken houdt, zelf in de keuken te vinden is. "Kortgeleden heb ik een lunch bereid voor een aantal dames die na het tennissen lekker wilden blijven eten. Enig om te doen!"

Toernooien
Maar Steffie heeft meer pijlen op haar boog. "Ik denk aan tennistoernooien zowel voor kinderen als volwassenen waarbij we leuke arrangementen kunnen samenstellen met een hapje en drankje. Een gezellige barbecue behoort ook tot de mogelijkheden en ik wil speciale zaterdagarrangementen aanbieden en deze om de week ook op de zondag presenteren. Dat verdient de vereniging, want het is een mooie club met 1.400 leden en de beschikking over maar liefst 21 buiten- en vijf binnenbanen. Sinds kort maakt ook turnvereniging SiU met haar 800 leden gebruik van een deel van onze accommodatie en begin volgend jaar wordt gestart met de aanleg van vier winterbanen in de buitenlucht. Er is genoeg reuring, dus ik ga er samen met mijn team voor de volle honderd procent voor! Toen ik hier op 1 juni van dit jaar startte en op terras de vogeltjes hoorde fluiten met al het groen om me heen, werd ik heel blij. Ik doe alles op gevoel, dus heb deze mooie uitdaging met beide handen aangepakt", besluit de gastvrije Steffie terwijl ze toch nog even een stuk overheerlijke appeltaart inpakt voor thuis...
Tennispark Oostertocht is gevestigd aan de Van Veenweg 100 in Heerhugowaard. info@tvhhw.nl. Tel. 072-5715706.

Artikel geplaatst op dinsdag 18 december 2018 - 08:31