Rodi

Eén jaar Blosse!
Ook in 2019 opvang en onderwijs voor kinderen tot twaalf jaar

HEERHUGOWAARD - Blosse zag maandag 1 januari 2018 het levenslicht. Een jaar waar in de organisatie haar uiterste best heeft gedaan om het beste onderwijs en opvang te bieden aan de kinderen die aan haar zorgen zijn toevertrouwd. Met hart en ziel hebben de medewerkers zich ingezet voor de realisatie of uitbreiding van een kindcentrum in elke wijk van Heerhugowaard. Zo worden kinderen vanaf tien weken opgevangen in de dagopvang van kindcentrum De Zevensprong en is peuteropvang gerealiseerd in de Familieschool 0.12.


En natuurlijk wil Blosse de vertrouwde locaties De Paperclip, De Boomladder, Pater Jan Smit, De Vaart, De Zeppelin, De Vlindertuin, Reflector, Campus Columbus, De Tuinfluiter, De Komeet en Campus Columbus niet ongenoemd laten. "Wat is er hard gewerkt en wat hebben we genoten van de ontwikkeling van de kinderen!"

Sport BSO

Bij ReigerBoys is Blosse Buitengewoon! van start gegaan. "Een bijzondere bso waar veel gesport wordt en dat vooral ook buiten. Heerlijk voor kinderen van acht jaar. En maak je geen zorgen, Blosse Buitengewoon mag dan wel op een voetbalclub plaatsvinden, maar dat betekent niet dat er alleen maar gevoetbald wordt. Zeker niet! Kinderen kunnen kennismaken met veel verschillende sporten onder de professionele leiding van Heerhugowaard Sport."
Beste wensen

Ook in 2019 zullen de ontwikkelingen bij Blosse niet stil staan. "Met onze ruim duizend professionals richten we ons in 2019 ook op onze kerntaak: de kinderen het beste uit zichzelf laten halen. Dat doen we met moderne leermiddelen en we zullen ons weer laten inspireren door de nieuwste inzichten. We willen je bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen jou en je gezin hele fijne feestdagen en een gezond en uitdagend 2019."
Kijk ook eens op www.blosse.nl.

Artikel geplaatst op maandag 17 december 2018 - 09:54