Rodi

Springen, springen, springen bij Jumpsquare
Met 2.200 vierkante meter grootste indoor-trampolinepark van regio

Lekker springen bij trampolinepark Jumpsquare in Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het indoor-trampolinepark van Jumpsquare in Heerhugowaard opende onlangs zijn deuren. Met ruim 2.200 vierkante meter is dit het grootste trampolinepark van de regio West-Friesland. De vestiging in Heerhugowaard is alweer het negende trampolinepark van de Jumpsquare keten, die onlangs bekend maakte per januari branchegenoot Jump XL over te nemen.


De vestiging in Heerhugowaard is zeven dagen per week geopend en beschikt over meerdere zones zoals freestyletrampolines om lekker op te springen, high-performance trampolines met 'Walk-on-Wall', een BIG Airbag voor de coolste tricks, separate spelzones voor trefbal en basketbal, een foampit met slackline en voor turners is er de airtrackmat van maar liefst twaalf meter lang. Primeur voor Heerhugowaard zijn de interactive jump en de VALO-jump waarin springers zichzelf in een computergame op een groot scherm terugzien. Jumpsquare is voor iedereen vanaf acht jaar toegankelijk; voor de allerkleinsten (twee tot en met negen jaar) zijn er speciale 'Mini-Jump'-uren. Daarnaast organiseert Jumpsquare lessen waaronder JumpFit (fitness) en JumpScool (tricks). Ook is er een scala aan arrangementen voor kinderfeestjes en bedrijfsevenementen. Tot slot is er elke vrijdagavond Club Jumping.
Jumpsquare is een Nederlandse keten van hoogwaardige trampolineparken waarvan de eerste vestiging in 2015 geopend werd in Nieuwegein. De vestiging in Heerhugowaard is alweer het negende trampolinepark van de keten.
Jumpsquare is te vinden aan de JJP Oudweg 8 in Heerhugowaard. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.jumpsquareheerhugowaard.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 03 januari 2019 - 13:17