Rodi

Nu ook kinderopvang op Kindcentrum De Zonnewijzer

HEERHUGOWAARD - Kindcentrum De Zonnewijzer aan de Middenweg is compleet, nu vanaf 25 februari de kinderdagopvang voor kinderen vanaf tien weken tot vier jaar opengaat. Met de reeds aanwezige Jenaplan-basisschool, peuteropvang en buitenschoolse opvang is de doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar gerealiseerd.


Karel Wolf, directeur onderwijs: "Kinderen kunnen veel van elkaar leren. Dat staat op de Zonnewijzer centraal en dat zie je terug in ons Jenaplan-onderwijs, waarin we werken met stamgroepen waarin kinderen van verschillende leeftijden zitten. Eigenlijk ligt het kindcentrum in het verlengde van deze gedachte. Dit zul je dus al snel terug gaan zien bij de opvang van de kleinste kinderen die straks bij ons gaan komen."
"De peuterspeelzaal wordt nu verbouwd en voldoet helemaal aan de nieuwste inzichten van de huidige tijd", aldus de enthousiaste manager kinderopvang Anita van Burgel. "En het kinderdagverblijf wordt mooi! We houden binnenkort een informatiebijeenkomst. Houd onze website en Facebook in de gaten!"
Meer weten? Kijk op www.bs-zonnewijzer.nl of bel 072-5721509.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 14:23