Rodi

Vet verwijderen zonder operatie
Nieuw: Cryolipolyse bij Schoonheidssalon Rolinka

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Schoonheidssalon Rolinka heeft het nieuwste apparaat aangeschaft dat op de markt is op het gebied van cryolipolyse, oftewel het bevriezen van vetcellen. "Je hebt veel verschillende apparatuur, maar ik wilde direct het beste apparaat", aldus eigenaresse Rolinka Schuit. "De Body Wizard gaat gelijk naar een temperatuur die nodig is om vetcellen te bevriezen daar waar dat nodig is, zodat maar liefst twintig procent van de vetlaag verwijderd wordt."


Met de Body-Wizard cryolipolysebehandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Dat gebeurt zonder naalden of operaties. Een speciaal dieet is niet nodig en voor de behandeling staat geen hersteltijd. De apparatuur van Schoonheidssalon Rolinka voldoet aan alle eisen en Rolinka zelf is cryo-specialist. "Voor een optimaal resultaat zijn drie behandelingen nodig, steeds met tussenpozen van twaalf weken. Buik, lovehandles, bovenbenen en bovenarmen zijn voorbeelden van lichaamsdelen die behandeld kunnen worden."

Intake

De behandeling is niet voor iedereen geschikt. Het BMI dient onder de 30 te zijn en er is een aantal contra-indicaties.Vanwege Valentijn heeft Rolinka een speciale kortingsactie op de cryolipolysebehandeling. Tevens zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar. Meer weten? Neem dan contact op voor een intakegesprek. Bel 072-8888888 of mail naar info@schoonheidssalonrolinka.nl.
Schoonheidssalon Rolinka is te vinden aan de Stationsweg 50 in Heerhugowaard. Kijk ook eens op www.schoonheidssalonrolinka.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 31 januari 2019 - 09:37