Rodi

- Advertorial -
'Kom uit die winterslaap en start met bewegen'

'Bewegen is voor iedereen, het is de effectiefste anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden.' (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Bewegen is dé oplossing voor een hoop (lichamelijke) problemen. Wie gezond is kan overal sporten. Voor wie klachten heeft is dat anders, en niemand zit te wachten op nog meer pijn. Hoe mooi is het, dat ook díe vrouwen bij hart for her Heerhugowaard veilig kunnen sporten? Vaak is het voor hen een enorme eyeopener en dat is mooi om te zien.


"Vrouwen met reuma, fybromyalgie, slijtage, artrose, botontkalking en hart- en vaatziekten kunnen meestal pijnvrij bij ons sporten", vertelt Tamara Kruijsheer van hart for her. "Regelmatig bewegen helpt ook om chronische aandoeningen, zoals een hoge bloeddruk en diabetes, onder controle te houden. De voordelen van bewegen wegen écht op tegen de nadelen van niets doen. Je maakt endorfine aan, en dat wordt niet voor niets het gelukshormoon genoemd. Bewegen is voor iedereen, het is de effectiefste anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden. Regelmatig trainen in ons circuit helpt sterke botten te behouden. De kans dat je iets breekt als je valt, verkleint. Sterke spieren geven je de kracht om je (klein)kinderen te tillen, dragen en knuffelen. Bewegen helpt tegen bijna alle ongemakken en pijntjes. Artritis geeft bijvoorbeeld stijfheid. Ons circuit helpt je om lenig en mobiel te blijven."
"Ik dacht altijd dat ik er alleen maar goed uit wilde zien, totdat ik ontdekte hoe het voelt om sterk te zijn", aldus Conny (59 jaar). hart for her Heerhugowaard biedt een training van dertig minuten in een afwisselend en aanpasbaar circuit waardoor je je weer fit(ter) zult voelen, sterker wordt en meer in balans.

Proefles

Ook benieuwd wat hart for her Heerhugowaard voor jou kan betekenen? Vraag een proefles aan via www.hartforher.nl. Bellen of mailen mag natuurlijk ook: 06-34409356 of tamara@hartforher.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 31 januari 2019 - 13:12