Rodi

Grote CYAN Kringloop opent deuren in Heerhugowaard

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – CYAN Kringloop opent zaterdag 2 maart om 10.00 uur zijn deuren aan het Nijverheidsplein 2d in Heerhugowaard (Zandhorst I). Het pand van maar liefst duizend vierkante meter biedt alles wat je van een kringloopwinkel kunt verwachten, en meer. Uniek is dat honderd procent van de winst gaat naar lokale goede doelen.


CYAN Kringloop gelooft in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. We bieden dagbesteding en werkervaringsplekken; we geven gebruikte goederen een tweede leven of recyclen de materialen; en we steunen lokale goede doelen. CYAN Kringloop is de kringloop van en voor Heerhugowaard. "We steunen lokale goede doelen om het welzijn van de inwoners van Heerhugowaard te bevorderen", aldus directeur Stephan Barendse. "Ook bieden we in de winkel een koffiecorner waar mensen elkaar kunnen ontmoeten."
De winkel zal vijf dagen in de week open zijn (dinsdag tot en met zaterdag). Daarnaast haalt CYAN Kringloop goederen op afspraak op en komt er naast het pand een kledingcontainer waar mensen ook buiten openingstijden kleding kunnen doneren. De feestelijke opening van CYAN Kringloop is zaterdag 2 maart om 10.00 uur door een wethouder van de gemeente Heerhugowaard. Barendse: "Daarna kan het publiek kennismaken met de winkel, de gezellige sfeer en goede prijzen. Bovendien bieden we op deze feestelijke dag gratis koffie en versnaperingen, sfeervolle muziek en vermaak voor alle leeftijden. Alle bewoners van Heerhugowaard en omstreken zijn van harte uitgenodigd!"
CYAN Kringloop is een initiatief van stichting Teen Challenge Nederland. Kijk ook eens op www.cyankringloop.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 08 februari 2019 - 14:35