Rodi

Vernieuwde Vomar Broek op Langedijk
garandeert de laagste prijs

Mevrouw Van der Heijden en mevrouw Duyn mochten een minuut gratis winkelen bij Vomar in Broek op Langedijk.
(Foto: aangeleverd).

BROEK OP LANGEDIJK - Mevrouw van der Heijden en mevrouw Duyn hebben tijdens de heropening van Vomar Broek op Langedijk 1 minuut gratis winkelen gewonnen. Onder aanvoering van filiaalmanager Eric Bos hebben zij deze minuut gratis winkelen optimaal benut.


Vomar Broek op Langedijk is geheel vernieuwd. In de winkel zijn een groot aantal nieuwe concepten toegevoegd en er zijn 8.000 producten vast in prijs verlaagd. Uit een onafhankelijke prijspeiling van de Consumentenbond (okt. 2016) is ook gebleken dat Vomar op A-merken één van de vier goedkoopste supermarkten van Nederland is.

Garanties


De nieuwe Vomar winkels garanderen de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Naast A-merken hanteert de supermarkt ook voor huismerken lage prijzen. Hierdoor is de klant met een volle kar boodschappen altijd het goedkoopste uit. De laagste prijs betekent niet dat er is ingeleverd op kwaliteit. Niet tevreden is geld terug, zonder discussie. Ook aan een snelle service is gedacht. Zo hoeft de klant nooit lang te wachten bij de kassa, want elke 4e wachtende in de rij ontvangt de boodschappen gratis*.

Nieuwe elementen


Vomar Broek op Langedijk heeft een groot aantal nieuwe elementen toegevoegd. Zo is het diepvriesassortiment uitgebreid met vis- en vleesproducten en kan de klant zelf vis scheppen. Aan het assortiment zijn ook lokale speciaalbieren en een groot aantal biologische producten toegevoegd. Verder kan de klant terecht voor het assortiment van de banketbakkers van A.C. de Boer, het visassortiment van Ferry Kroone, planten en bloemen van TOF Bloemen en dier- en tuinbenodigdheden van Ranzijn.
Vomar Broek op Langedijk is van maandag tot en met zaterdag geopend en beschikt over ruime en gratis parkeergelegenheid. *Kijk voor de voorwaarden op www.vomar.nl of op de flyer in de winkel

Artikel geplaatst op woensdag 08 maart 2017 - 09:47Reacties (0)


Reageer