Rodi

Alle nieuwste woontrends bij Kaijer Colors@Home

Wees welkom in de winkel aan de Voorburggracht 202-204 in Zuid-Scharwoude. (aangeleverde foto)

ZUID-SCHARWOUDE - Kaijer Colors@Home is dé woninginrichter van Langedijk. Ook zin om het interieur met de nieuwe lente ook een nieuw uiterlijk te geven? Kaijer Color@Home heeft alle nieuwste trends in huis.
"Ons interieur wordt volwassen", vertelt Gert Coenraads van Kaijer Colors@Home. "Dat betekent dat de zachte kleuren in huis vervangen worden door diepere, warme kleuren, zoals bruin en terracotta. Bij die warmere trend past ook groen. Groen is booming. Ga dus voor veel planten in huis, maar ook voor een groene touch in materialen. En met een groene muur sla je de spijker helemaal op z’n kop! Muurverven hebben we in extra krasvast, prima afneembaar en extra mat voor een intense kleur. Vaak in één keer dekkend. Ook voor de keuken is er een speciale muurverf die vlekken niet door laat dringen en makkelijk afneembaar is. Alle goede binnen- en buitenlakken zijn op voorraad."

Afrikaanse invloeden

Ook de materialen worden warmer. Gert: "Messing, brons en gekleurd natuursteen gaan een grotere rol spelen in ons interieur. Denk aan behang met natuurlijke en aardse elementen als elephantskin, Afrikaanse invloeden en meer, tapijten van gerecycled materiaal zoals visnetten: door en door gekleurde onverwoestbare kwaliteit. Onze pvc-collectie is vernieuwd met heel veel embrossed kwaliteiten, waarbij zelfs de structuur van de getoonde plank voelbaar is. Makkelijk in onderhoud, extreem slijtvast en niet van echt hout te onderscheiden. Ook de raamdecoratie- en gordijnencollectie zijn naar de nieuwste trends aangepast.
Wij maken graag vrijblijvend een prachtig plan uw interieur, compleet met kleur- en materiaaladvies en inmeten. Ook het monteren van raamdecoratie en gordijnen is gratis. Alles voor een zorgeloze metamorfose van uw interieur!"
Kaijer Colors@Home is geopend maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur. Buiten openingstijden op afspraak.

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 14:42